วันพฤหัสบดีที่ 8 มีนาคม พ.ศ. 2555

Thaifood-orsuan-ออส่วน



Flavoring ingredients.
1 cup blanched oysters.
Modest sprouts.
Pepper modest.
Moderate salt.
Water 1/4 cup.
1 tablespoon flour.
Onion modest.
4 tablespoons vegetable oil.
Chili sauce.
Coriander Lane modest.
2 eggs, duck eggs.

Process.
First, the light and heat a frying pan heat the oil to heat.
The second step is to prepare the poached oyster containers, then mixed with flour, salt, onion, pepper and water, then mix to combine, then pour into fry pan.
The next step to break the eggs into a bowl, beat the full. Pour the sauce into the mixture, the second step in the pan. The mixture was separated.
This procedure allows the pan to the fire and set fire to the oil hot enough. And then the bean sprouts, bean sprouts and stir to coat in oil. Spoon the bean sprouts and then put into a dish and then pour it into the fried oysters on top, sprinkle with cilantro, bean sprouts, followed by another, and pepper.
Done, then it is reasonable not to eat food formula on the time served with a delicious sauce of chilli, but it's just not me.
เครื่องปรุง ส่วนผสม
หอยนางรมลวก 1 ถ้วยตวง
ถั่วงอกพอประมาณ
พริกไทยป่นพอประมาณ
เกลือพอประมาณ
น้ำเปล่า 1/4 ถ้วยตวง
แป้งมัน 1 ช้อนโต๊ะ
ต้นหอมซอยพอประมาณ
น้ำมันพืช 4 ช้อนโต๊ะ
ซอสพริก
ผักชีซอยพอประมาณ
ไข่เป็ด 2 ฟอง

ขั้นตอนการทำ
ลำดับแรกให้นำกระทะจุดไฟและตั้งไฟใส่น้ำมันให้ร้อนใช้ไฟแรง
ขั้นตอนที่สองอีกเตรียมภาชนะใส่หอยนางรมที่ลวกแล้วนำมาผสมกับเกลือ ต้นหอมซอย แป้งมัน พริกไทยและน้ำจากนั้นผสมคนให้เข้ากันแล้วค่อยเทลงไปผัดในกระทะ
ขั้นตอนต่อไปให้ตอกไข่ใส่ลงไปในชามแล้วตีให้ฟู จากนั้นเทราดลงไปในส่วนผสมขั้นตอนที่สองในกระทะ คนให้ส่วนผสมแยกออก
ขั้นตอนนี้ให้นำกระทะอีกใบจุดไฟและตั้งไฟใส่น้ำมันลงไปพอให้ร้อน จากนั้นค่อยนำถั่วงอกลงไปผัดพอให้น้ำมันเคลือบถั่วงอก แล้วจึงตักถั่วงอกใส่ลงไปในจานแล้วจึงเทหอยนางรมที่ผัดเสร็จแล้วลงไปข้างบนถั่วงอกอีกทีตามด้วยโรยหน้าด้วยผักชี และพริกไทย
เป็นอันเสร็จเรียบร้อยแล้วค่ะไม่ยากจนเกินไปนะคะกับ สูตรอาหาร สูตรออส่วน เวลารับประทานให้เสิร์ฟคู่กับซอสพริกรับรองอร่อยแบบเอาอะไรมาแลกก็ไม่ยอมค่ะ

1 ความคิดเห็น: